Hammars päron och stämma...

Det är sommar i en sekund. Kan knappt skriva! En pool gjorde skada på mitt finger och det är med smärta jag gör det här. Men jag har inget annat för mig heller. Här sitter jag i ett rum som jag trivs i rätt så bra. Men det är sällan tankarna blir klarare här inne. Utan de är klarare en trappa upp där mitt tidigare fanns.. Rummet ja! Mår sådär jävla dåligt som jag absolut inte vill göra. Otäck känsla och jag blir sjävl otäck kanske!? Nej faktiskt inte. Jag blir mer den människan som alla kan säga vad som helst till. Jag blir den svagaste människan i världen!
Det vore så lätt att bara blunda. Men jag är inte riktigt klar än utan jag ska lyssna igenom min bergravnings låt bland annat. Om man kunde förklara hur man kände sig..kan någon fatta? eller förstå? Så upptaget med sitt och för stolta för att ge sig in i det jobbiga. Just det blir jag förbannad på. Man kan försöka visa och vända på det så att jag tror på det. Men va fan har jag att sitta och tjuta över...

Nu ska sillen in...

lalalala. Midsommar! Äntlingen så att säga. Firas runt en stång som barnen pysslat med i veckor. Det ska ätas mat som ungarna hjälpt till med. Det ska hållas igen för ungarna ska vara med ikväll! Dessa ungar. Jo,ja! Det ska väl lekas också? Ja men ungarna kan vara med. Ikväll blir ni inte fulla för kärlekens skull inte!
Jag själv ska ta det som vilken skit afton som helst och hoppas någon kan irritera sig. Det verkar ju inte så jätte svårt numera då man blir paff och förstår att vinet runnit över kanten för längesedan. Inte mycket att göra åt utan att spinna vidare på känslorna och tankarna. "Kan bli kul det här" skulle nog Raffe sagt och det stämmer säkerligen.
Mitt firande ja. Hemma hos en labil människa som försöker och försöker. Tanken är väldigt god! Lika god som min vän som deltar (jaaa,du vet) . Jag är en riktig person som ställer upp och därför är det jag som går upp tidigt imorgon medans ni sitter me sillarna hängandes,träkeps,ångest över era beslut i livet,ångest över att konversationen om (de tidigare nämnda) ballade ur. Det är inte min huvudvärk imorgon !!
Utan jag går upp och gör jobbet och skrattar åt erat patetiska jävla...

Sverige ute ur EM och lika bra det. Så jävla avslaget så det finns inte! Starta igång den fruktade Allsvenskan igen..Där finns det ett lag som vill spela både på och utanför plan. Hoppas nu också VM 2010 biljetten går till Albanien så Svenska Fotbollsförbundet får en stor jävla kris. "SvFF Fotbollsmördare,SvFF Fotbollsmördare"


http://youtube.com/watch?v=4Ez1Qpy9MgU


life would smile for you...

Emma Wiklund är bra mycket vackrare nån meter bort. Skeppsbron är bra mycket härligare än sunket i Motala. Man kan vinkla inledningen på många sätt! Jag har mitt klart... Ni får vinkla hur ni vill !!
Jag drömmer inte längre. Jag har drömt om Kylies konsert! Jag var inte där,ville jag vara där föresten?!
Mina dagar är nästan för bra just nu. Vakna upp i trygghet och somna i trygghet bör många få känna på. Nu är det ju inte så att alla klarar av det eller har möjlighet. Tråkigt!  Jag är glad att jag är där jag är i livet och inte insnöad med en massa snack om vilken barnvagn som är bäst. Eller vad som ska packas ner för en tur till Varamon. Detta jävla trauma! Tro inte att jag pratar illa om kära Motala.. OH NEJ! Motala har sitt men människorna har inte sitt. Otäcka,obehagliga,instängda,för lite fritid,nyfikna,övertända,tråkiga..Ja !
Kanske ska man hälsa på imorgon!? Jobbigt! men mina vänner behöver mig och jag bidrar gärna. Ser inte alls fram emot att sitta i Hallsberg och känna ångesten över att fortsätta söderut!
Nånstans bakom dina nävar...

Utkast: Jag hade ...

Jag hade en underbar dröm under min underbara sömn natten mot Söndag. Hur som så stod vi där i något som liknande allt man varit med om men ändå inte. DU som stod vid min sida gjorde mig intresserad och men chocken blev sann när jag vaknade upp. Första tanken var,FAN! Andra tanken,vad håller jag på med!?
Har aldrig någonsin drömt liknande men nu vet jag hur skänt det kan vara att sväva iväg på det här sättet. Jag skriker efter att få säga vem det handlar om men det skulle inte göra det bättre. Skriket hörs bara av mig själv och det kommer inte nå ut. Inte nu på ett tag kanske. Men kanske får jag svårt att hålla denna information inne. Och med ett visst rus så kanske jag släpper det här!
Men var kommer drömmen ifrån!? Inte fan har jag gått runt och tänkt på dig så mycket så att min natt ska handla om dig.
Inte alls..hmm!
Jag saknar min natt redan och blir mer och mer förbannad nu när jag tänker på det. Vad kan man göra!?

Åååååååååhhhhhhhhh...... Du vet vem jag är och jag vet vem du är!