Propaganda...

Det var denna sommar och jag tänkte dricka mitt morgon kaffe till Motala tidning. En tidning som suger på alla håll och journalistiken finns inte. Inget är positivit i skiten !
Och verkligen inte då jag kommer till den "lokala sporten" som för övrigt  endast består av TT publiceringar. En krönika har publicerats av"någon" . Efter av nyfikenhet läst den så får jag allt annat än trygghet. Läser igenom den några gånger till och blir bara mer och mer förbannad. Har försökt att hitta denna krönika och hoppas kunna finna den snart. Den ska ut !!
Att offenligt gå ut med det "någon" skriver gör oss förbannade! Hur i helvete kan man hänga ut en klubb på det viset? Har du varit med själv? Har någon i din närhet varit där? Vad grundas allt på!?
AIK åker på sågen som vanligt. Och som så ofta utan fakta ! Människor som inte vet ett skit om klubben uttalar sig. På grund av denna publicering tappar klubben både i förtroende och de andra målas upp som några jävla "mysklubbar". Riktigt oroande att gå ut på det sättet utan att vara särskilt insatt !!

TÄNK FÖR HELVETE..............