Hej då!

Byter adress nu! men ni behöver inte gå via andra människor för att få den. Vill att ni ska fråga mig! Jag har inget emot det och skulle för tillfället kännas bra... Så var inte rädda! Och framförallt,svälj stoltheten nu människor.

[email protected]  

http://www.youtube.com/watch?v=old6xeBVIfw&feature=related

Lika påtänd,lika berusad,lika glad,lika nöjd! Lika förbannad,lika ledsen,lika missnöjd,lika trött på livet!   Läkaren säger att jag nu inte får skriva mer just på den här adressen. Men jag vet inte om jag kan hålla det utan jag kommer starta upp på en ny adress.. Den adressen kommer blir som en käftsmäll tänkte jag! Lika ont som det kan göra,lika skönt kan det vara. När du efteråt känner trycket ökas och svullnaden tar över. Lika irriterad är du när du inte kan använda en kudde för att sova utan du får sova sittandes. Det kommer rensa ut allt skit känner jag..Den nya adressen alltså!  Jag dricker också en hel del vatten nuförtiden och det renar det ju också. Nu kan jag förstå att läkaren avråder!

Drar mitt  hår och hänvisar till den underbara låten som ni finner under ordet: RUBRIK:


Själv tackar jag för tiden här och byter nu alltså adress.. Detta blir det sista innan dårhuset tar över på allvar!

http://www.youtube.com/watch?v=aYRfP90nNIQ


Idiot!

Onormalt att dricka två stora glas kaffe på morgonen?! Och cigg på det så har vi systemet igång.. igår började jag lätt gråta över mitt liv och över andras liv. Vi tar de andras först.. Federer gör skäl till att man väntat dessa timmar,det är underbart. Det är så vackert! All musik under tiden!  Bob Dylan,denna Bob! Wow... Det är verkligen stora glas med kaffe också.. På tal om stort! Amir Khan,kanske den störste av de alla. Trots sin ringa ålder åkte på´t igår!
Kolla här..Det tar alltså inte ens 30 sek innan han åker ner... http://www.youtube.com/watch?v=4gg0HnB0Dow&feature=related
Fan nu tappade jag allt igen..FAAAN! Guuuuud möt mig vid tvättstugan så ska du få se på ett och annat...

http://www.youtube.com/watch?v=K37Jak_5-dU&feature=related

Charlottenborg var inte var det var. Det är inte samma glädje! Mer fasa!? Men kan trots alla tankar inte se ner utan det är där jag blev lärd. Lärd att slå upp ett lås,snatta i rätt läge,lärd att inte backa utan gå fram. Lärd!?!?!?!
Det är där jag vuxit upp och det är där jag alltid känner mig stark. ALLTID! Ingen tar den känslan från mig..
Har efter månader försökt stöta bort mina tankar om Gud! Finns han !? Något säger mig just nu att han är där. Men jag väntar med att ta emot med öppna armar. Hittils borde han vara vid min sida. Hittils anser han mig som en utav de unika!

Efter några minuters tittande på youtube tappade jag plötsligt "tråden". Men det där tror jag inte riktigt på utan jag skriver vad jag tänker just nu. Och just nu saknar jag sommaren!? i Norrköping där vi blev bjudna! Är det meningen att det ska ske en gång i ens liv eller kommer det tillbaka!? Och det luktar också spya just nu,men det är inte i min lägenhet jag befinner mig i. Men det kan väl inte vara så tokigt inte. Jag måste städa,plocka ur diskmaskin,bädda för att få ett leende. Dammsuga också,men det tar jag med glädje för dammsugaren tycker jag väldigt mycket om. Mina egna MÅSTEN är inte lika underbara. Springa ner från trapporna,hoppa in i dörren,ut på gatan och nicka till första bästa. Tända en cigg och blåsa in allt det ljuva. Jag är där om exakt 5 minuter. Länge leve...

Grattis IFK Motala fotboll.