jag kan inte förstå..

Världens bästa dröm! I särklass världens bästa dröm. Startade med en båtresa. Snö.blask och nätter under däck. Ny båt och resan satte fart! Båten kunde tydligen färdas på hjul oxå. Hoppar fram lite och vi har nått vårat mål. Första blicken är en indianliknande by som snabbt passeras. Längst fram i fören och vi klarade olycka efter olycka. Hotellet var ok och vi skulle äta en välkomms middag och få lite mer info. Efter middagen är allt borta och vi är plötsligt på världens underbara strand!
Stranden som var ruskigt lik varamon hade allt. Vädret var magiskt,alla kunde surfa,alla log och de bästa artisterna var där. Det blev mörkt ett tag och vi fasade för något som kunde förstöra tillvaron. På någon sekund öppnade allt upp sig och solen kom in med en härlig färg. Stort jubel bröt loss och världens bästa dröm fortsatte. Hur länge har man en dröm i minnet tro?


Det är så det ska vara?

Galakväll i fotbollens tecken! För oss idioter som älskar sporten. Ja för oss idioter så är galan på väg att gräva sin egna grav och man gör det på ett sätt som känns. Det måste kännas för jävligt! Zlatan är kung och har alltid varit det. Han kommer oxå för alltid vara den som man försvarar och vill se mer av. Aftonbladet och Zlatan är knappast goda vänner och den för alltid äcklige Simon Bank försökte med nån slags försoning på scen. När en utav världens bästa spelare går upp för att ta emot guldbollen står Bank där tillsammans med Lars-Åke Lagrell. Två som gör mer onytta i landet än nytta.
Simon Bank ger sig på ett leende när Zlatan närmar sig! Vad man nu inte fick se var om de tog i hand !? Jag såg det inte!Och jag hoppas verkligen inte att våran förebild och läromästare tog i hand med aset Simon Bank!

Lars-Åke som allt för ofta försöker uttala sig om händelser där han inte har något fakta alls. Lars-Åke som skickar iväg släkt och vänner till VM/EM. Vi riktiga idioter som gör nästan vad som helst för att se "vårat" lag spela har inte en sportslig chans. Det får mig att må jävligt illa!

Fotbollsgalan är helt förstört och artiserna som dyker upp!? artister kan man inte kalla detta. Ringer in Pernilla Wahlgren som inte haft en hit på 20 år ?! En "kille" som är sjukt överskattad bokas även han in. Magnus Uggla!? När ska han lägga av? Har han inte plågat tilläckligt länge..The Ark,har inte också dom gjort sitt nu? Dessa "artister" ska inte vara på en fotbollsgala! Det är så jävla typiskt svenskt!
Sen kan man ge Marta försoningspriser. Visst hon är duktig. Hon är kanske till och med grym ! Synd att spela för damfotbollens era bara..

Tomten och Dogge åker till Kina för att följa de svenska tjejerna. Var väl bara de som följde dem eller !? Och inslaget med dessa två kan väl stavas med FIASKO. Vad gjorde de egentligen? Tv4 kan lägga ner planeringen om en ny fotbollsgala genast! Ge fan i att försöka göra alla tillfredsställda. Experter förstår inte att man kan tacka nej till en svensk fotbollsgala. Att Zlatan tackat nej år på år. Att alla är med nu är ju för att landslaget satte upp regler. Men innan! Vad har det varit att åka hem för? Sätt in er själva i proffsens situationer!  Åker du "hem" för att följa artisterna? åker du "hem" för denna "underhållning" de försökt skapa!?
 
Svensk media är ett stort skämt och så kommer det alltid vara. Stora sågen är inga problem att dra fram när det inte går som det ska. Men börjar det gå bra så är vi alla svenskar och det är så bra.
 
De stora kvällstidningrna ochTv3 ska man förakta !!!

Att hänga ut pedofiler går tydligen inte?

Sveriges största klubb har också börjat resan. Vi hälsar Bojan Djordjic välkommen in i familjen. En kille med ett hjärta som tillhör AIK !!


otänkbar situation..

Drygt en vecka sedan nu! Känslan är lika klar som förra veckan. Om den nu inte är ännu "klarare" till och med. Underbar fredag med de absoluta bästa vännerna! Trots ett generellt beslut om "sakta i backarna" så höjdes såklart farten med dess innehåll till folk.

En oviss Lördag öppnar upp till slut. Orutinerat kan tyckas att man festar till det dagen innan. Men många klarar av det och speciellt då man är proffs. Så inga problem här inte utan grunden till något bra fanns. Något saknades bara! En löjligt lätt ledtråd finns i den förra publiceringen. Kan inte påverka speciellt mycket där men du saknades. Kände det från första stund och till sista!

Men...Lördagen gav oss allt från "allt för bra hyllor" till onödiga tapp. De onödiga tappen bevittnade jag inte och kanske tur det. Reaktionen kan bli något helt annat..
"förfest" innan 18.00 vet jag inte vad jag ska säga om. Kräver inte speciellt mycket mer där heller iofs. Avslutning med IFK och det var blandade känslor. Känns bara så jävla klassiskt allt men..

Orkar inte mer nu. Vill bara säga att jag saknar dig !!


tyck synd om mig,jag är ensammast i sverige..

Och jag drog med dig i min famn och sen gled jag bara undan. Så förlåt,förlåt för allt. För min förbannade kluvna tunga...Förstår någon verkligen hur bra det är? Jag förstår inte...
Jag har bilden klar nu! Jag vet faktiskt vad jag vill med mitt liv. Ni som påverkar mig får fråga..Eller det är bara du som påverkar mitt liv till något bättre. Det har klarnat och min nuvarande situation kan dra åt helvete!
Jag behövde det här...